Kumara surf school on täyden palvelun surffikoulu sri lankassa. 

tarjoamme surffitunteja alkeis-, keski- ja jatkotasolla, surffipaketteja, surffilautojen vuokrausta, majoitusta, aktiviteetteja, ruokaa, joogaa, hierontaa - kaikkea mitä voit täydelliseltä surffilomalta toivoa!

Aallot liikkuvat - ja niin mekin!


Arugam Bayn off seasonin vuoksi olemme aloittaneet toiminnan sri lankan etelä-rannikolla Weligamassa! 

Surffiseikkailusi alkaa täältä...


Kumara surf school avattiin neljä vuotta sitten. lähdimme pienestä liikkeelle. Alussa emme omistaneet kuin kolme lautaa, mutta vuokrasimme niitä muille surffareille, ja samaan aikaan aloimme pitämään ensimmäisiä surffituntejamme. 

vaikka meillä oli monen vuoden surffikokemus, niin tottapuhuen opetusmetodimme eivät aluksi olleet kovin edistyneitä. ajan kuluessa saimme hankittua lisää lautoja ja opimme myös koko ajan lisää surffaamisen opettamisesta. 

Kovan työn tuloksena voimme ylpeänä ja iloisena seisoa saavuttamamme takana tänään. opetuksessa keskitymme nykyään siihen, että oppilaamme pääsevät mahdollisimman nopeasti harjoittelemaan aaltojen ottamista  itsenäisesti. Itsemme kehittämistä emme aio lopettaa koskaan. Merkkinä siitä esimerkiksi tämä ISA:n ja ILS:n myöntämä virallisen surffiohjaajan sertifikaatti:

Surffiohjaajamme opettavat vasta-alkajille jo ensimmäisellä tunnilla, kuinka laudalla päästään ylös. Kokeneempien surffaajien taitoja voidaan hioa jokaisen henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Sri Lanka tarjoaa täydelliset puitteet surffaamiseen ja sen opetteluun - olit sitten vasta-alkaja tai jo kokeneempi surffaaja. 

Aloittelija?


Weligaman beach break on täydellinen paikka surffaamisen opetteluun. opetamme sinulle kaiken tarpeellisen laudan päällä makaamisesta melomiseen, tasapainon löytämiseen ja ylös pääsemiseen. pääset ottamaan ensimmäisen valkoisen aaltosi jo ensimmäisen päivän aikana, ja muutaman lisäharjoituksen jälkeen opit ottamaan myös vihreitä aaltoja. 

 

Kokeneempi surffaaja?


oletko jo kokeneempi surffaaja, joka on jo päässyt nauttimaan hienoista aalloista ympäri maailman? tulet silti varmasti nauttimaan Weligaman beach breakeista! Kaipaatko kenties rutiineihisi jotain vaihtelua, tai vinkkejä hyvien, uusien surffispottien löytämiseen? Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, ja me lupaamme auttaa!

 

 


Keitä me olemme?

Lyhyt esittely meistä – jotta tiedät ketkä sinua ovat vastassa!


Kumara

Surffikoulun omistaja, ISA- ja ILS-sertifioitu surffiohjaaja

"Kokeilin surffaamista ensimmäisen kerran 10-vuotiaana Weligamassa. 17-vuotiaana elämäni muuttui, kun hyvä ystäväni antoi minulle hänen vanhan surffilautansa - se oli minun ensimmäinen oma lautani, ja sen avulla opettelin surffaamaan. Perustamalla oman surffikoulun olen pystynyt muuttamaan intohimoni ammatikseni, ja unelmani ovat käyneet toteen. Tulen äärimmäisen iloiseksi, kun näen oppilaiden hymyilevän sen jälkeen, kun he ovat saaneet ensimmäiset aaltonsa."

 Dilshan

Surffiohjaaja

Sudu

Surffiohjaaja